HUREN

kopjes klein format

Travelling Tableware is gespecialiseerd in het verhuren van vintage serviezen, bestek, glaswerk en accessoires voor zomaar een feestje of voor een speciale gelegenheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruiloft, verjaardag, high tea, lunch, diner, vrijgezellen feest of baby shower.

Naast het los verhuren kan Travelling Tableware ook helpen bij het dekken en stylen van de tafel. Wat betreft styling moet je denken aan een mix van diverse vintage serviezen eigentijds gepresenteerd.

De prijzen zijn, indien anders aangegeven, per stuk en inclusief BTW. Klik hier voor de prijslijst.
Als je graag wilt dat ik help bij het dekken en stylen van je tafel voel je vrij dit dan te vragen. Ik zal daar dan een passende offerte voor maken.

Bij collectie kan je ook vinden wat ik allemaal verhuur. Mis je wat of ben je op zoek naar iets specifieks vraag het mij gerust.

Hoe huur ik?
Als je besloten hebt om gebruik te willen maken van de diensten van Travelling Tableware en je weet welke spullen je van mij wilt huren dan is het het makkelijkst om een mailtje te sturen. In dit mailtje geef je je wensen aan. Ik maak dan een passende offerte voor je. Heb je vragen, stel ze dan gerust. De prijzen van de goederen zijn standaard voor 3 dagen. Als je langer wilt huren kan dat, meld dat voorafgaand en ik stuur je dan een passende prijsopgave. Zit je met je handen in het haar en weet je nog niet precies wat je huren wilt schroom ook dan niet contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder.

Bestellen
Stuur een mailtje met daarin de goederen die je wilt huren. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op en maak een passende offerte.

Zodra jij akkoord bent met de offerte krijg je een factuur met daarop de betaalgegevens.

Betalen
Travelling Tableware vraagt een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag en een borg. Zodra de aanbetaling binnen is wordt de order bevestigd.
Het totale factuurbedrag dient minimaal 7 dagen voorafgaand aan de huurperiode binnen te zijn bij Travelling Tableware.
Meer over tarieven, betalingscondities, borg, verzekering en aansprakelijkheid klik hier

Bezorgen
Als je spullen bij Travelling Tableware huurt kun je kiezen voor 2 opties.

Optie 1: zelf ophalen
Neem contact met mij op om een afspraak te plannen wanneer je de goederen wilt halen. De goederen kunnen in Utrecht (stad) opgehaald worden.

Optie 2: bezorgen
Als je de goederen wilt laten bezorgen kan dat. Travelling Tableware vraagt €0,32 per kilometer exclusief eventuele parkeerkosten. Houd er rekening mee dat er 4x heen en weer gereden moet worden voor het ophalen en bezorgen.
Binnen Utrecht stad (< 10 km) is levering gratis (exclusief eventuele parkeerkosten).
Zelf halen? Dit kan altijd na het maken van een afspraak

Klik hier voor de Algemene voorwaarden in PDF