TRAVELLING TABLEWARE

IMG_529

Over Travelling Tableware

Na 15 jaar als bestuurssecretaresse/ Personal Assistant gewerkt te hebben is bij mij in de zomer van 2013 concreet het idee ontstaan om ondernemer te worden. Niet alleen datgene willen doen waar ik goed in ben, maar ook dat willen doen waar ik als persoon echt heel blij van word en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Regelen, organiseren, ontzorgen, sfeer maken en bovenal van het leven genieten. Een nieuw tijdperk is aangebroken. Het tijdperk van positiviteit, lef en je eigen koers varen waarbij ik mijn hart als kompas gebruik.

Met mijn voorliefde voor 2e hands spullen en een gezonde afkeer tegen de wegwerpmaatschappij eindigde mijn zoektocht in december 2013 en werd Travelling Tableware geboren. ‘Reizend serviesgoed’, primair verhuur van tweedehands serviezen. Maar met deze omschrijving alleen zou ik mijn bedrijf tekort doen want mijn diensten gaan verder. Ook voor bestek, tafellinnen, glaswerk en styling kun je bij mij terecht.

Mijn internetsite is het kloppend hart van mijn organisatie en ik wil dat dit, naast alleen het zakelijk aanbieden van mijn diensten, een bron van inspiratie voor je is waar je regelmatig naar terugkeert.

Ook wil ik graag dat Travelling Tableware een blij gevoel bij je oproept, een beleving, je (met een glimlach op je gezicht) terug doet denken aan momenten die je deelde met vrienden, familie of ‘gewoon’ met mensen die je inspireren. Dat Travelling Tableware je verleidt en een mooie herinnering bij je achterlaat.

Mijn assortiment heb ik gaandeweg verzameld en groeit nog steeds. Hiervoor reis ik door Frankrijk en Belgie, struin ik brocantes en veilingen af. Mijn servies heeft, voordat het bij mij kwam, al een reis afgelegd. Van wat ik verhuur word ik zelf ook  blij en zou ik zo op mijn eigen tafel willen zetten. Die verleiding kan ik overigens niet weerstaan en doe dit dan ook regelmatig.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en blij te kunnen maken met mijn servies.

Jacqueline